{Στην Sg Web Developers “We speak” Digital.

Ο κόσμος μας έχει αρχίσει να γίνεται ψηφιακός και η Sg Web Developers είναι ένα κομμάτι του. Η ομάδα μας αποτελείται από δημιουργικά μυαλά με έφεση στην τελειομανία που δεν τα παρατάνε ακόμα και στις μεγαλύτερες προκλήσεις.

Είμαστε ένα καινοτόμο boutique web agency με έδρα τη Θεσσαλονίκη και πελάτες από όλο τον κόσμο. Σχεδιάζουμε και προωθούμε ιστοσελίδες, κατασκευάζουμε e-shop, και όχι μόνο παρέχουμε ένα πλήρες πακέτο να κάνουμε την εκάστοτε Επιχείρηση ανταγωνίσιμη στην ψηφιακή εποχή.

{Για ποιό λόγο οι πελάτες μας μας προτιμούν.

Εργαζόμαστε γρήγορα, παραδίδοντας ποιοτικά, δημιουργικά αποτελέσματα.

Εμβαθύνουμε πλήρως στην επιχείρηση την σκέψη τη ιστορία σας αλλά και στον κλάδο σας ώστε να κατανοήσουμε το όραμα σας και μαζί με εσάς να πετύχουμε τους στόχους που έχετε ορίσει για την επιχείρηση σας.

{Ζήλος

Το πρώτο σκαλοπάτι της επιτυχίας μας είναι το πάθος που έχουμε για το εν δυνάμει αποτέλεσμα. Είμαστε μια συνεργάσιμη ομάδα που θα πάρει μια ιδέα και με ζήλο θα την κάνει σκέψη, η σκέψη θα δημιουργήσει ένα story και το story αυτό μέσω της εφευρετικότητας θα γίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

{Σκεψη

Το πάθος οδηγεί στη σκέψη και από αυτή τη σκέψη δημιουργούμε μια στρατηγική. Αυτή η στρατηγική είναι ο χάρτης μας, ένα πλάνο για το πως θα ζωντανέψει μια ιδέα και πως θα επιτευχθούν οι στόχοι.

{Ιστορία

Από τη στιγμή που θα ακούσουμε τις ιδέες σας και την ιστορία σας θα το μετατρέψουμε σε δημιουργία για να μπορέσουμε να φτιάξουμε μαζί κάτι που θα δημιουργεί αξιομνημόνευτες συνδέσεις και συναίσθημα με τους πελάτες σας.

{Δημιουργία

Σύμφωνα με την ιδεολογία μας, περιγράφουμε το πως θα εφαρμόσουμε οπτικά την Ιστορία σας.  Ποιές τεχνολογίες  θα χρησιμοποιηθούν και ποιές πλατφόρμες είναι οι κατάλληλες για εσάς.

{Αποτέλεσμα

Η επιτυχία μας ως προς το story σας, επέρχεται όταν ολοκληρώνεται ο δικός σας  στόχος όπως για παράδειγμα η επιστροφή επί της επένδυσης. Μαζί, μπορούμε να πετύχουμε και να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

{Είμαστε μια ομάδα με εμπειρία και με ενσαρκωμένη βαθιά μέσα μας την λέξη ‘Business’.

Δεν είμαστε μονάχα  web developers & σχεδιαστές αλλά μια ομάδα από έμπειρα μυαλά με καινοτόμες ιδέες που  κατανοούν τον απόλυτο στόχο της εταιρείας σας, που είναι να δημιουργηθούν νέες πωλήσεις και να μεγαλώσει το brand name σας.